مزایای پرینتر سه بعدی دندانسازی در لابراتوارها (دیجی دنت)
فهرست مطالب
پرینتر سه بعدی دندانسازی یکی از مهمترین مزیت های داشتن اسکنر سه بعدی دنتال و پرینترهای سه بعدی دندانسازی در لابراتوار ها آرشیو شدن فایلهای طراحی شده و قابلیت پرینت مجدد آنها در حداقل زمان ممکن است،
علی الخصوص در روکشهای وکس که در صورت خراب شدن سیلندر که به سادگی در کسری از زمان می توان تمامی واحدها را مجددا پرینت گرفت و مجددا سیلندر گذاری کرد.
همچنین سرعت بالای تولید فریم PFM است که در هر ساعت حداقل 60 واحد وکس را به صورت 24ساعته بدون وابستگی دایمی به شخص وکساپ کار می توان تولید کرد. یکنواختی روکشهای تولید شده از نظر ضخامت یکی دیگر از این مزیتهاست.
یکی از مهمترین کارهایی که اسکن و طراحی بوسیله اسکنر سه بعدی دندانسازی و پرینت آن توسط پرینترهای سه بعدی دندانسازی تسهیل می کند ساخت وکس ایمپلنت با مسیر نشست دقیق در زمانی کمتر از وکساپ دستی است.
حذف تمامی خطاهای ناشی از قالب گیری پزشک، گچ ریزی، دیچ با استفاده از طراحی و پرینت فول کانتور و ارسال به دندانپزشک برای اجاست و تشخیص و کنترل لبه مارجین ها و اناتومی در دهان بیمار و کم و زیاد کردن ان توسط دندانپزشک و برگشت دوباره به لابراتوار برای ریخته گری نیز از مهمترین مزایای اسکنر سه بعدی دندانسازی و پرینترهای سه بعدی دندانسازی است
پرینتر سه بعدی دندانسازی کاربردها
- ساخت سرجیکال گاید برای جراحی ایمپلنت
- ساخت نایت گارد و الاینر های ارتودنسی و پلاک ها بصورت دقیق
- ساخت Snap on Smile ها
- طراحی و پرینت سه بعدی پارسیل و بال و بار و اوردنچر
- ساخت مدل کست های ارتدنسی
- طراحی و پرینت سه بعدی وکساپ لمین
انواع پرینتر سه بعدی دندانسازی دیجی دنت
پرینتر سه بعدی دندانسازی دیجی دنت لایت
دارای LCD با سایز 5.5 اینچ بوده و رزولوشن این دستگاه 2160*3840 یعنی بیش از 8 میلیون پیکسل می باشد.
ابعاد پلیت ساخت این دستگاه 7*12 سانتی متر می باشد و می تواند بین 60 تا 80 واحد وکس در 80 دقیقه ، 60 تا 80 واحد روکش موقت در 90 دقیقه، 8 عدد کست ارتودنسی در 2.5 ساعت، 120 عددکاستوم اباتمنت در 1.5 ساعت و5 الی 6 عدد سرجیکال گاید در 2 ساعت تولید نماید.
ابعاد این دستگاه کوچک بوده کاملا مناسب مطب های دندانپزشکی و لابراتوارهای دندانسازی می باشد.
پرینتر سه بعدی دندانسازی دیجی دنت کوئیک
دارای LCD با سایز 6 اینچ بوده و رزولوشن این دستگاه 1620*2560 یعنی بیش از 4 میلیون پیکسل می باشد.
ابعاد پلیت ساخت این دستگاه 8*13 سانتی متر می باشد و می تواند بین 70 تا 90 واحد وکس در 60 دقیقه ، 70 تا 90 واحد روکش موقت در 75 دقیقه، 10 عدد کست ارتودنسی در 2 ساعت، 140 عددکاستوم اباتمنت در 1 ساعت و 8 عدد سرجیکال گاید در 1.5 ساعت تولید نماید.
ابعاد این دستگاه کوچک بوده کاملا مناسب مطبهای دندانپزشکی و لابراتوارهای دندانسازی می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر، دریافت کاتالوگ و همچنین سفارش خرید تماس حاصل فرمایید.
پرینتر سه بعدی دندانسازی دیجی دنت زوم
دارای LCD با سایز 8.9 اینچ بوده و رزولوشن این دستگاه 2000*3840 یعنی بیش از 9 میلیون پیکسل می باشد.
ابعاد پلیت ساخت این دستگاه 12*19 سانتی متر می باشد و برای پرینت وکساپ، روکش موقت، پرینت کست، کاستوم اباتمنت و سرجیکال گاید مناسب می باشد. این دستگاه با ابعاد 55*50*70 سانتی متر و بصورت رومیزی می باشد.
این پرینترها برای تولید کستهای ارتودنسی و سرجیکال گاید با تیراژ بالا بسیار مناسب هستند.
پرینتر سه بعدی دندانسازی دیجی دنت زوم پلاس
دارای LCD با سایز 13.3 اینچ بوده و رزولوشن این دستگاه 3064*5450 یعنی بیشتر از 16 میلیون پیکسل می باشد.
ابعاد پلیت ساخت این دستگاه 15*27 سانتی متر می باشد و برای پرینت وکساپ، روکش موقت، پرینت کست، کاستوم اباتمنت، سرجیکال گاید و روکش دائم مناسب می باشد.
این دستگاه با ابعاد 55*50*70 سانتی متر و بصورت رومیزی می باشد. این پرینترها برای تولید کستهای ارتودنسی و سرجیکال گاید با تیراژ بالا بسیار مناسب هستند.